Info-skjermer

pdfDigitale skilt - et sterkt medium som gir unike muligheter i din kommunikasjon med ansatte, kunder og publikum.


NetSolution ­er total­leverandør av løsninger for digital ­skjerm­basert ­kommunikasjon og skreddersyr løsninger tilpasset din bedrift. Les om typiske bruksområder for skjermkommunikasjon.

Løsningen
Løsningen er basert på sentralstyring av informasjonen via et enkelt web-grensesnitt. Her er det enkelt for brukeren å oppdatere eller laste inn ny informasjon. Løsningen er meget fleksibel og kan enkelt oppgraderes, og budskapet kan formidles på alt fra LCD-skjermer og større plasmaskjermer, via projektorer og infokiosker til store videovegger for innendørs og utendørs bruk.

Dette er den nye og moderne informasjonskanalen enten man snakker til egne ansatte, kunder eller forbipasserende.

ScalaParking

Software fra SCALA
Scala er en ledende leverandør av programvare til Digital Signage-industrien med 20 års erfaring. De er en ren software leverandør, og satser stort på utvikling med egen utviklingsavdeling i Norge. De er lokalt forankret med kontor i Oslo, Stockholm og København og har 450 partnere world wide.

Full end-to-end produktlinje
• Scala Designer
Et brukervennlig design verktøy som gjør det mulig å produsere eget dynamisk materiell på en enkel og rask måte. Designeren kan håndtere de fleste kjente filformat (bilder, film, lyd osv.)

• Scala Content Manager
Sentral funksjon som styrer hele nettverket. Webbasert grensesnitt der man laster ned materiell (Scala script laget i Designeren eller eget materiale), lager spillister, planlegger og overvåker sin kanal(er). Brukervennlig og oversiktig verktøy.

• Scala Player (medieavspiller)
Stabil og driftsikker avspiller funksjon som kan håndtere de fleste kjente format for film, bilde og lyd. Kan håndtere 2 separate kanaler med ulikt innhold på samme Player, noe som gir store fordeler og lav driftskostnad.

 

 

ScalaLager

Netsolution leverer totalpakker
Vi skreddersyr løsninger og kan levere totalpakker som inneholder hardware (skjermer, servere), software, prosjektstyring, installasjon, montering, implementering, innholdsproduksjon, support, drift og vedlikehold i hele Skandinavia.

Til informasjon, inspirasjon, undervisning, underholdning og interagering.

Våre løsninger er basert på
software fra Scala og
skjermer fra Samsung.

Scala

Samsung

Se Scala demovideoer her

Digital skjermkommunikasjon i bruk

Bruksområdene for digital skjermkommunikasjon er så og si ubegrenset. Her er noen åpenbare steder det er naturlig å bruke denne skjermer.

Butikker, banker, kjøpesentre o.l.
På slike steder er digital signage perfekt for å vise produkt¬nyheter, tilbud og annen kjøpsinformasjon. Gi råd og veiledning, informasjon og inspirasjon til kunden når kunden er i kjøpsmodus. Dette er en levende reklameplakat som vil styrke og underbygge firmaets profil.

Bedrifter og organisasjoner
Bruk digital signage til intern kommunikasjon med dine medarbeidere; oppdatert produktinformasjon, når kommer neste varetelling, info om nye ansatte, andre HR-saker, coaching og opplæring. Bruk det i Call Senteret for å inspirere og informere de ansatte.

Undervisning
Digital skjermkommunikasjon er som skapt for bruk til intern opplæring, enten det er snakk om i skoler og universiteter eller intern opplæring av ansatte i en bedrift. Man kan bruke touch-screen teknologi på skjermene som gjør opplæringen interaktiv og enklere å gjennomføre.
  
Underholdning
I situasjoner hvor publikum venter, er det perfekt å kombinere informasjon og underholdning for å korte ned ventetiden. Dette kan være på kino, i fornøyelsesparker, i restauranter eller på tannlegens venterom.

Transport
Flyplasser, buss- og togstasjoner er steder hvor digital skjermkommunikasjon allerede er mye i bruk. Enten det er for å gi informasjoner om gate-nummer, trafikksituasjon, rutetider, eller det er informasjon om hvor du skaffer leiebil, nærmeste bank, toaletter, eller som levende reklameplakater. Bruksområdet er enormt!
   
Konferansesenter, museum, hoteller
Dette er åpenbare steder hvor digital skjermkommunikasjon har stor verdi som informasjonskanal. Her kan man benytte touch-screen teknologi for å interagere med publikum. Digital signage kan brukes i alle tenkelige offentlige miljøer hvor det er behov for å gi informasjon til publikum.

"Screen on location"
Vi har i dag kunder som har en løsning vi kaller "screen on location". Dvs. at avdelingskontorer/utsalgssteder har skjermer utplassert i sine lokaler som kan styres fra hovedkontoret. Informasjon, reklame og kampanjer kan sendes direkte ut til skjermene fra markedsavdelingen sentralt, mens deler av det kan også styres lokalt av hvert enkelt kontor om det er ønskelig. Dette blir en svært effektiv informasjons-  og markedskanal som ikke krever mye ressurser fra hvert kontor.