SMART Board

Smartboard _ny

SMART Board til utdanning gir en inspirerende skoledag for lærer og elever. Pedagoger over hele verden benytter nå SMARTs produkter, som har revolusjonert måten å undervise og lære på.


pdf

Hva er SMART Board?
SMART Board er en interaktiv tavle med en berøringsfølsom flate som kobles til en datamaskin og en projektor. Datamaskinen styres direkte fra tavlen, noe som betyr at du har tilgang til alt digitalt undervisningsmateriell rett på tavlen. Du kan enkelt bruke en penn og skrive på en nettside eller i et hvilket som helst program. Notater og undervisningsopplegg kan lagres, deles eller sendes direkte til elevene via e-post.

Hvorfor SMART Board?
SMART Board er i dag installert i over 30.000 norske klasserom (april 2013) og stadig flere pedagoger opplever at SMARTs løsninger fører til økt motivajon, engasjement og læringsutbytte. Dette er Norges desidert mest solgte interaktive tavle til skole og næringsliv.

SMART tilbyr den mest komplette klasseroms­løsningen bestående av meget brukervennlig programvare, maskinvare og innholdsressurser for undervisning. SMARTs løsninger for utdanning inneholder alt du trenger for å skape et godt pedagogisk undervisningsmiljø.

Det finnes i dag utallige varianter av elektroniske tavler på markedet. Kvalitet, brukervennlighet og programvare som medfølger varierer sterkt. Dette er det viktig å være klar når man skal velge løsning. Velger du SMARTs produkter fra NetSolution tilbyr vi befaring, montering og kursing av lærere. Vi har levert SMART Board til nesten 500 klasserom i Buskerud, Vestfold og Telemark, og referanser skaffes gjerne.

Fakta SMART Board Rammeavtale
SMART Board leveres i ulike størrelser og formater, med eller uten prosjektor.

Med SMART Board kan du:
•    Bruke finger som mus og styre PCen
•    Tegne og skrive i alle typer programmer og dokumenter
•    Bruke pennen og svampen som på vanlig tavle
•    Lagre arbeid for å jobbe videre senere

SMART Board erstatter:
Den tradisjonelle krittavla, projektor-lerret,
overhead, flip-over, kartverk og andre informasjonsverktøy
NetSolution har rammeavtale med  mange  kommuner via Buskerud, Vestfold og Telemark Fylkeskommune.

 

Visste du at...
...SMART tilbyr den mest komplette klasseroms­løsningen og er den mest utbredte produktpakken i bruk.