Kontroll på utskriftene

pdfFor sikre utskrifter tilbyr NetSolution en utskriftsløsning for å logge, kontoføre og/eller ta betalt for utskrifter og kopier. Løsninger gir deg full kontroll over utskriftskostnader og hjelper deg å spare både penger og miljø.

Sikker utskrift
Sikker utskrift er inntil nå en av de få uløste problemstillinger hos en del norske organisasjoner. NetSolution tilbyr våre kunder en løsning som fikser dette på en smidig og svært brukervennlig måte; ingen utskrift kommer ut på noen nettverksbasert skriver uten at man er en gyldig bruker i nettverket og kan autentisere seg enten med plastkort eller passord.

"Follow me" utskrift
Utskriften følger brukeren og kommer ut på den skriveren hvor man autentiserer seg. Ingen utskrift blir liggende å slenge, og dette sikrer at konfidensiell informasjon ikke kommer på avveie og at ingen skriver ut papirer som ikke blir hentet.

Gespage

Automatisk synkronisering av brukere

Løsningen har en svært effektiv synkroniseringsmodul som synkroniserer brukerdatabaser fra alle typer servere. Dette gjøres enten automatisk via LDAP eller via schedulerte script.

Skalerbar
Firmaer, skoler, bibliotek osv. benytter denne løsningen takket være god skalbarhet. Det meste er inkludert i en standard installasjon, noe som medfører at det ikke blir ekstra utgifter for ulike moduler osv.
Med denne løsningen, tilhørende klient programvare og tilbehør, får man en komplett pakke med f.eks: Sikker utskrift, follow me, prosjekthåndtering, sporing, kontering og betaling med eller uten kortsystem.