NetPrint Services

Plato

Kjenner du de totale utskriftskostnadene i din organisasjon? Med NetPrint Services får du raskt oversikt og kontroll over kopi- og utskriftsmiljøet ditt.

Kontakt

Hva er NetPrint Services?
NetPrint Services er en kostnadseffektiv totaladministrasjon av alle dine utskriftsenheter. Enten de er av merket Xerox, Toshiba, HP eller andre, gir løsningen deg en overlegen oversikt over utskriftsenhetene og forbruket i din maskinpark.

Vi foretar en analyse og danner oss et bilde av utskriftsmiljøet i din bedrift. Deretter ser vi på hvordan vi kan forbedre forholdet mellom antall ansatte og antall maskiner, tilpasse skriverne til forretnings­behovene, og tilpasse typen enheter og forbruksartikler. I tillegg ser vi på hvordan man kan gjøre tid­krevende papirbaserte prosesser (som videresending og godkjenning) om til automatiserte digitale prosesser, og fjerne unødvendige trinn i utskriftsprosessen.

Tjenestene omfatter fjernovervåking av enhetene, påfyll av forbruksartikler og proaktiv problemløsning. Du mottar én oversiktlig og forutsigbar faktura, levert fra et felles kontaktpunkt for alle enhetene.

Hvorfor NetPrint Services?
NetPrint Services gir deg full kontroll over utskriftskostnader og hjelper deg derfor å spare både penger og miljø. Du får en tilpasset maskinpark i forhold til antall ansatte og bedriftens behov, og unngår ulønnsom overkapasitet. Forbruksmateriellet bestilles automatisk etter behov, ikke etter impuls eller når printer allerede har gått tom. De ansatte slipper å bruke tid og krefter på skriverne og kan konsentrere seg om andre viktige oppgaver.
Ved å redusere forbruket av materiell og strøm, øker miljøvennligheten.

  Fakta NetPrint Services
  Vår kunde Norautron
  • Reduserer utskriftskostnadene
  • Gir forutsigbare kostnader
  • Sparer miljøet
  • Påfylling av riktige forbruksartikler
  • Proaktivt problemløsing
  • Automatisk feilmelding
  • Merkeuavhengig
  • Et kontaktpunkt for alle utskriftsenhetene
  • Tilgang til sertifiserte eksperter
  • Økt medarbeiderproduktivitet gjennom riktig bruk av egne ressurser
Norautron er en norsk elektronikk-produsent med kunder over hele verden. IT-avdelingen ønsket å effektivisere sin hverdag, og spare kostnader på utskriftsmateriell. Med NetPrint Services har de redusert kostnadene og tiden de bruker på utskriftsenhetene, og kan konsentrere seg om andre oppgaverNordpeis AS holder til på Lierskogen og har i dag er ca 30 ansatte. De har også avdeling i Polen, og har behov for stabil og høy hastighet på sin datatrafikk. Derfor valgte de fibernett fra Broadnet, levert av NetSolution.

 

Visste du at...
......noen av våre kunder har redusere utskrifts­kostander med 30% etter å ha tatt løsningen i bruk? En annen hyggelig gevinst er miljøvennligheten.