Vi er i vekst og søker nye medarbeidere innen salg av våre produkter og løsninger, hovedsakelig IT-Infrastruktur og dokumentløsninger. Markedet vårt er bedrifter i området fra Telemark til Oslo, og vi søker nå primært selgere i område Buskerud, Oslo og Akershus.

Selgere til NetSolution - vi søker juniorer og seniorer!

Arbeidsoppgaver: Salg av markedets mest innovative produkter, løsninger og tjenester til eksisterende og nye kunder.

Du er enten en person med erfaring fra salg til bedriftsmarkedet, eller en mer uerfaren person med ønske om å jobbe med salg - du er full av pågangsmot og lærelyst! Noen av de viktigste egenskapene vi ser etter hos deg er selvinnsikt, serviceinnstilling og at du er motivert og resultatorientert.

Om du har salgserfaring og fagkompetanse innen IT- og/eller kopibransjen, kan dette være en fordel, men det viktigste er din innstilling til å lære. Full opplæring og oppfølging blir selvsagt gitt.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, tilgang til de mest moderne arbeidsverktøyene i markedet, interessant produkter/løsninger og ikke minst en utfordrende hverdag med dyktige og hyggelige kollegaer, kunder og samarbeidspartnere.

Kjenner du deg igjen i vår beskrivelse oppfordrer vi deg til å sende oss en søknad asap om hvorfor du er den rette. Har du ytterligere spørsmål er du velkommen til å ringe salgssjef Frank Mortensen på 919 11000.

Du kan sende din søknad på e-post til soknad@netsolution.no

 


Senior IT-konsulent, IT-drift

Vi har behov for flere konsulenter og søker etter ny medarbeider til vårt storkundeteam.

Den vi søker må ha:
• God kunnskap på Microsoft produkter
• God kompetanse på Windows server, Exchange, SQL, Active Directory, Routing og nettverk er nødvendig
• Kunnskap om Hyper-V og Cluster teknologi er også ønskelig
• I tillegg klienter med alt fra XP til Windows 7 og noe MAC

Formell kompetanse er ønsket, men erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse.

Den vi søker vil inngå i et team som vil håndtere våre største kunder på IT drift. Vi ønsker søkere som har kunden i fokus, er strukturert og løsningsorientert, og har lett for å jobbe sammen andre.

NetSolution tilbyr spennende oppgaver i et hektisk og dynamisk miljø med lønn etter avtale. Den vi søker vil jobbe på kontoret vårt i Lier.

Har du ytterligere spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på 919 11000. Du kan sende din søknad på e-post til soknad@netsolution.no

 Supportmedarbeider, IT-drift

Vi utvider vår support avdeling og søker etter ny medarbeider.

• Den vi søker må ha god kunnskap på Microsoft produkter
• Windows server, Exchange, SQL, Active Directory er noe av det det du vil jobbe med
• I tillegg klienter med alt fra XP til Windows 7 og noe MAC
• Generelt god kunnskap på nettverk og rutere er også ønskelig

Den vi søker vil inngå i et team som samlet vil håndtere alle henvendelser fra våre kunder på IT drift. Supportteamet følger også opp vårt overvåkingssystem.

Vi har gode verktøy for rapportering og overvåking, og kan tilby spennende oppgaver i et hektisk og dynamisk miljø. Vi ønsker søkere som har kunden i fokus, er strukturert og løsningsorientert, og har lett for å jobbe sammen andre. Den vi søker vil jobbe på kontoret vårt i Lier.

Har du ytterligere spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på 919 11000. Du kan sende din søknad på e-post til soknad@netsolution.no

 


Andre stillinger

Vi oppfordrer dyktige folk til å ta kontakt med oss dersom du synes NetSolution er et spennede firma og attraktiv som mulig arbeidsgiver. Vi søker alltid å styrke staben vår med engasjerte og flinke medarbeidere som har en profil som passer inn hos oss.

Send din CV/søknad til soknad@netsolution.no