Dine servere i vårt driftssenter

pdfLa NetSolution overta den fysiske driften av dine servere. Ikke tenk på rack, firewall/brannmur, kjøling, strøm og linjer - det gjør vi!

Hva er ekstern IT-plattform?
Mange bedrifter ønsker ikke selv å drifte sine IT-systemer. Det er heller ikke mange som har et dedikert serverrom med kjøling, kraftige linjer, filtrert strøm med backup, og alt som trengs i et optimalt servermiljø.

Med serverhotell fra NetSolution plasseres deres servere hos oss - i vårt dedikerte serverrom med alt som trengs for optimal drift og oppetid på dine servere. Vi kopler serveren opp mot deres løsninger på deres lokasjoner. Plattformen settes opp av våre konsulenter, og overvåket hele døgnet.

Dere eier plattformen, og kan fortsatt gjøre de endringene dere ønsker.

Hvorfor ekstern IT-plattform?
Dere slipper å investere og bygge opp et sikkert driftsrom til IT-løsningen. Dere kan fokuser på deres kjerneoppgaver, og bruk mindre tid og energi på IT-drif.

  Fakta Ekstern IT-plattform
 Vår kunde MAR-KEM AS
  • Kraftige linjer
  • Filtrert Strøm
  • Kjøling
  • Brannmur/firewall
  • 99.9 % oppetid på strøm og linjer
  • Reduserte driftsutgifter
MAR-KEM AS er et helnorsk aksjeselskap som ble etablert i 1949, og har i dag 16 ansatte fordelt på avdelinger i Drammen, Eidsfoss og Holmestrand.
MAR-KEM AS har lang erfaring fra off- og onshoreindustrien, og utfører i dag NDT-testing, trykkstesting, oljeflushing, kjemisk rengjøring, pickling, sveis- og platearbeider og finmekanisk arbeid. Gjennom ovennevnte aktiviteter har MAR-KEM AS tilegnet seg en "know-how" som er nødvendig for å yte god service, og med et stort lager av materiell og utstyr som tilpasses etter behov.

I forbindelse med revidering av MAR-KEMs IT-systemer falt valget av leverandør og plattform på NetSolution.  MAR-KEM valgte en løsning hvor deres sentrale IT-systemer er plassert hos NetSolution som drifter og vedlikeholder løsningen.
"Løsningen fungerer bra og vi er veldig fornøyd" sier Stine Hellerud, daglig leder i MAR-KEM AS.

 

Visste du at...

...du kan "abonnere" på reserveserver hos NetSolution? Da står det en server klar til å settes i gang med dine data hvis uhellet er ute!