Lokal IT-plattform

pdfNetSolution ligger langt fremme når det gjelder kunnskap rundt serverplattform og IT-infrastruktur. Vi benytter kjent teknologi for å skape stabile plattformer for dine systemer.

Hva er lokal IT-plattform fra Netsolution?
NetSolution leverer solide serverplattformer for drift av løsninger for små og store bedrifter. Alt fra enkle løsninger med en server, til store systemer med Cluster-teknologi og felles lagring. Alt er basert på Microsofts serverplattformprodukter. Sentralt står robuste løsninger med Hyper-V teknologi og virtualisering - levert på hardware fra HP.
Cluster
Hvorfor lokal IT-plattform fra Netsolution?
Serverplattform er det vi bygger opp hele IT-løsningene på og rundt. Stabile og trygge løsninger er et selvsagt krav - det koster mye når ansatte ikke får tilgang til sine verktøy.

Det som for få år siden var svært dyrt og avansert, er nå løsninger som gir trygg drift for mindre bedrifter. Resultatet er at det er raskere å komme opp og kjøre og enklere "disaster recovery" om uhell skulle inntreffe. Du får mindre nede-tid på din løsning gjennom bruk av virtualisering og gode backupløsninger.

Plattformen settes opp av våre konsulenter, og driftes på beste måte.

  Fakta Lokal IT-plattform
 Vår kunde Siv. Ing. Stener Sørensen
 • Anerkjente produkter:
  - Microsoft software
  - HP hardware
 • Svært stabile løsninger
 • Høy sikkerhet:
  - Gode backuprutiner
  - Firewall/brannmur
  - Hurtig "disaster recovery"
  - Overvåking av plattformen/IT-infrastrukturen
 • Minimal nede-tid
Siv. Ing. Stener Sørensen AS bruker serverplattform fra NetSolution.
- Vi evaluerte flere leverandører av infra­struktur og drift. Vi hadde kjennskap til NetSolution fra før, og etter nøye vurderinger falt valget på dem også denne gangen, sier Steinar Sørensen.

 

Visste du at...

...du kan "abonnere" på reserveserver hos NetSolution? Da står det en server klar til å settes i gang med dine data hvis uhellet er ute!