NetBackup

pdfNetBackup er en perfekt backupløsning for bedrifter. Dine data er sikre, din backup er kryptert. Det sørger vi for!

Hva er NetBackup?
Med NetBackup tar vi backup av data på din maskinpark over nettet. Det kan også kjøres backup hver dag av mobile enheter, f.eks. når selgere er ute på reise i lengre perioder og har med seg sin bærbare maskin. Vi gir full backuptjeneste i ferier, høytider og ved sykdom.
Du trenger ingen dedikerte ansatt til å passe på backup-rutinene, dere trenger kun å kontrollere en rapport som vi leverer til dere etter hver kjørte backup.
NetBackup har Exchange og SQL støtte, og er godkjent etter bokføringsloven. Man kan ta backup av Windows, Mac og Linux maskiner.

Hvorfor NetBackup?
Besparelser: Du slipper investeringskostnader i dyre, lokale backupløsninger. Du slipper også å bruke tid og ressurser på utførelse og kontroll av backup.

Automatisering og kontroll: Backupen går til faste tider og rapport tilsendes automatisk på e-post. Vi tar backup av dine data over nettet på en tid av døgnet hvor du ikke vil merke det. Dette sparer deg for ustabilitet på systemet og tapt arbeidstid. NetSolution overvåker status på alle backupjobber.

Skalerbarhet: Trenger dine data mer plass etterhvert utvider man bare abonnementet. Man slipper å investere i ny backupløsning.

Les også om NetImage  - er et tilleggsprodukt på backup. Du får komplett backup av dine servere som sikrer rask gjennoppretting om uhellet er ute.