NetImage

pdfNetImage er et tilleggsprodukt på backup for deg som ønsker ytterligere trygghet. Du får komplett backup av dine servere som sikrer rask gjennoppretting om uhellet er ute.

Hva er NetImage?
NetImage består av en Storagecraft ShadowProtect server og en nettverksdisk (NAS). Denne løsningen gir en 100% komplett backup, ikke bare av databaser og filer, men også av servere med programvaretilpasninger og installasjoner. Backup kan gjenopprettes til en hvilken som helst server, og er hardware-uavhengig.
Vi tilbyr ferdige pakkeløsninger og skreddersydde konfigurasjoner. Spør oss!

Reserveserver: Hos NetSolution kan du "abonnere" på en reserveserver. Vi har maskiner stående klare som kan kjøre i gang som dine servere på kort varsel. Er det feil på din server som må utbedres, kan du kjøre på reservemaskinen mens din server blir reparert. Prisen for dette er fra kr 3.000,- pr år pr server (prisen dekker ikke arbeid).

Hvorfor NetImage?
NetImage er tidsbesparende ved en eventuell diskkrasj, hardwarefeil eller feilaktig sletting av data. Fordi det tas backup av servere med programvaretilpasninger og installasjoner (i tillegg til databaser og filer), gir dette en svært rask gjenoppretting ved eventuelle feil. Dette gir mindre nedetid og er kostnadspesparende om det skulle oppstå fatale feil på systemet.

  Fakta NetImage
 
  • Komplett backup av database og filer
  • Komplett backup av programvare­tilpasninger og installasjoner
  • Raskere gjenoppretting av servere
  • Abonnér på reserveserver
  • Mindre nedetid = kostnadsbesparende

 

Visste du at...

...en diskkrasj eller hardware feil på server kan være svært tidkrevende å gjenopprette. NetImage gjør denne prossessen mye enklere og nedetiden på ditt system mye kortere!