Her finner du referanser fra våre forskjellige forretningsområder

IT-tjenester: Thermica AS og Siv. Ing. Stener Sørensen   |   Dokumentløsninger: Agility Group  |  Skjermkommunikasjon: Norgips Norge AS  | 
Dynamics NAV: MOSS Hydro


August 2012:

MOSS Hydro går for løsning fra NetSolution!

MOSS Hydro valgte forretningsløsningen Microsoft Dynamics NAV levert av NetSolution. Kontrakt ble signert 16. juni, med prosjektstart 20. august.

- Vi valgte nettopp denne løsningen fordi vi trenger et system vi kan vokse med, og føle seg trygg på at det støtter fremtidige behov rundt produksjon og service, sier daglig leder Stein Foss.

MOSS Hydro starter med 5 brukere, og i første omgang tar de i bruk regnskap, ordre/faktura og innkjøp.

moss_hydro_logo

   

 

 

Les mer om Moss Hydro.

 


Juni 2012:

Thermica AS valgte NetSolution!

Thermica

NetSolution takker Thermica for at de valgte oss som totalleverandør av IT-tjenester i sin oppstart. NetSolution har levert nettverk, servere, linjer, skrivere og Office 365 til Thermica.

Thermica opererer som spesialentreprenør i et internasjonalt marked innenfor:

  • Kjøle- og fryselager
  • Bygg for næringsmiddelindustrien
  • Lager- og logistikkbygg
  • Stålbygg

Vi ønsker Thermica AS lykke til i en spennende bransje!

Les mer om Thermica AS.

 


2011:

Siv. ing. Stener Sørensen

For en tid tilbake flyttet firmaet Siv. Ing. Stener Sørensen AS til nye lokaler. Da ble behovet for fornyelse av IKT-løsningen åpenbar. Det eksisterende miljøet hadde fungert i mange år, men representerte både en for lav funksjonalitet og for høy risiko. Konklusjonen ble at det meste på serverrommet måtte byttes ut.

Stener Sorensen

Selskapet hadde ingen komplett IT-avdeling, hvilket de heller ikke ønsket å bygge opp. Konklusjonen om ikke å besitte all IT-kunnskap selv betydde at de trengte spesialkompetanse innenfor følgende områder:
•    IT-teknisk støtte
•    Evaluering av riktig konfigurasjon ved kjøp av nye PCer og utstyr
•    Kommunikasjon og sikkerhet
•    Disaster recovery, rutiner for backup og gjenoppretting
•    Dokument og utskriftsløsninger

- Vi evaluerte flere leverandører av infrastruktur og drift, sier Steinar Sørensen. - Vi hadde kjennskap til NetSolution fra før, og etter nøye vurderinger falt valget på dem også denne gangen. Og selve flyttingen gikk som smurt. Vi pakket ned alt på fredagen og på søndag kveld kunne vi starte opp den nye IT-løsningen og jobbe videre på våre prosjekter.

Les mer om Stener Sørensen AS.


2012:

Norgips Norge AS

NorgipsNorgips ble startet i 1964 og i 1965 ble den første norske gipsplate produsert. Siden da har fabrikken fortløpende utvidet og oppgradert med ny teknologi og fremstår i dag som et topp moderne produksjonsanlegg. Norgips Norge AS eies av Knaufgruppen som har fabrikker over hele verden.

Norgips har tatt i bruk skjerm­kommunikasjon for å forsterke og effektivisere kommunikasjonsflyten i hele bedriften. Med skjermer i kantiner, produksjonslokaler, resepsjon og andre fellesområder, når de fram med viktig informasjon til alle ansatte.

Fabrikken i Åhus og salgskontoret i Ørebro i Sverige har også blitt med på løsningen og i 2013 planlegges det å ta i bruk skjermer på fabrikken i Hobro i Danmark.

- Skjermløsningen fra NetSolution har gjort det lettere for oss alle å nå fram med viktig og relevant informasjon til alle i bedriften, sier Rune Hansen, IT sjef.

Les mer om Norgips.

 


2012:

Agility Group AS

Agility Group er et fullservice entreprenørselskap innenfor engineering, konstruksjon, installasjon og igangkjøring (EPCIC), spesialisert innenfor mellomstore prosjekter for olje-og gassindustrien. Selskapet er lokalisert på 10 forskjellige steder i Norge, i tillegg til Shanghai, Kina.

NetSoluion har levert over 60 multifunksjonsmaskiner, plottere og projektorer til Agility Groups norske kontorene. Installasjonene har blant annet Follow Me-løsning for sikre utskrifter.

- Dette er en kunde som setter høye krav til kvalitet og servicegrad. Vi er derfor stolte av å bli valgt som leverandør til et slikt selskap, sier Thorbjørn Andersen, daglig leder for NetSolution Tønsberg.


Agility Group

Les mer om Agility Group.