Bredbåndstjenester

Stadig flere bedrifter flytter applikasjoner og andre tjenester som tidligere lå lokalt, ut i nettskyen. Dette forutsetter et fibernett for å fungere optimalt. Vi leverer den kapasiteten og de løsningene som kreves for å møte denne utviklingen.

Hva er fiber og SHDSL?
Fiber gir svært høy hastighet på din datatrafikk, og lik fart på opp- og nedlasting gjør fiber til den optimale internettaksessen. Med våre leverandørers suverene dekning og lynraske fiber vil din bedrift enkelt bli trådløs og bruke tjenester og programmer i skyen.
Vi leverer fiber til bedrifter og offentlige virksomheter i hele Norge via våre leverandørers landsdekkende fibernett.

SHDSL er bredbånd basert på kobberteknologi og gir stabil internettaksess og lik hastighet på opp- og nedlasting. Løsningen passer for små og mellomstore virksomheter som bruker telefonkonferanse, hjemmekontor eller andre aktiviteter som krever god kapasitet i begge retninger.

Hvorfor fiber eller SHDSL fra netsolution?
Veksten i datatrafikk og kapasitetsbehov er eksplosjonsartet. Bruk av video, skybaserte tjenester og kontinuerlig bruk av nettbrett og smarttelefoner er tunge drivere av datatrafikk. Fiber dekker nåværende og fremtidige kapasitetsbehov innen datatrafikk og reduserer sårbarheten dramatisk. Vi garanterer høyeste kvalitet og fibernett med suveren dekning.

Vi tilbyr også SHDSL som gir stabil internettaksess og bredbånd kan leveres på de fleste steder. Egner seg godt til bruk i små og mellomstore virksomheter.

Vi leverer fiber og bredbåndstjenester fra Altibox, Broadnet og Kvantel.   

Altibox Broadnet Kvantel
  Fakta internett
  Vår kunde Nordpeis AS
  • Opptil 10 Gbps hastighet
  • Skalerbar hastighet
  • Overvåking
  • Fast IP-adresse
Nordpeis AS holder til på Lierskogen og har i dag er ca 30 ansatte. De har også avdeling i Polen, og har behov for stabil og høy hastighet på sin datatrafikk. Derfor valgte de fibernett fra Broadnet, levert av NetSolution.

 

Visste du at...
...brukere har fra tid til annen behov for å sende e-post til mange mottakere samtidig. Slike e-postutsendelser kan oppfattes som spam av antispamfiltre. Vi tilbyr en B-SMTP tjeneste(Bulk SMTP) som er utviklet for virksomheter med behov for å sende e-post til mange mottakere samtidig.