«Det er litt skarpt lys fra sola i dag, så vi får bare myse litt og heller spørre hvis vi lurer på noe». «Vi har dessverre ikke noe annen kabel, men det går fint om du bare forteller, altså». «Vi har ikke tenkt så mye på video-konferanser ennå, så vi får bare høre lyden fra datamaskinen og snakke tydelig». «Du har presentasjonen din på nettbrettet? Den tror jeg ikke du får vist her».

Dette er rene tekniske utfordringer. Likevel er det direkte årsaker til kjedelige og noen ganger alvorlige utfordringer rundt møter.

Se vår gode samarbeidspartner Interactive Norway demonstrere smart funksjonalitet.

Gjennomføring av møter og møtets nytteverdi er et omdiskutert tema i de fleste bedrifter. Eksemplene ovenfor fører til

 • Lengre og ineffektive møter
 • Feilaktig kommunikasjon av budskap
 • Mindre engasjement og deltagelse
 • Avvik fra agendaen og formålet med møtet
 • Uklarhet om avgjørelser, ansvarsfordeling og videre handling
 • Lite gevinst av ressursene benyttet til forberedelse og gjennomføring

Vi i NetSolution mener at møter er den viktigste arenaen for samarbeid.

Vi mener at utveksling av ideer og meninger gjør oss bedre. Og at inspirasjon og refleksjon er med på å utfordre oss og skape fremgang, både personlig og for bedriften vi jobber i. Dessverre ødelegger møterommets fasiliteter gjerne for møtets kvalitet og nytteverdi. Vår teknologi dyrker det gode møtets engasjement, deltagelse og samarbeid med enkle og brukervennlige løsninger.

Hva om vi fortalte deg at våre møteromsløsninger bryter ned barrierene mot produktive møter og verdiskapende samarbeid? Hva om vi fortalte deg at møterommet automatisk skrur seg på når du går inn i rommet for å gi deg

 • Multi-touch og multi-ink for maksimal oppmerksomhet rundt ditt innhold
 • Ubegrenset white-board der møtenotatene deles ut, mens møtet pågår
 • Muligheten til å skape og ta vare på notater i dine presentasjoner og dokumenter
 • Sylskarp oppløsning uten påvirkning fra sollys
 • Klar lyd tilpasset både avspilling og video-konferanser (Skype for Business).
 • Presentasjon av ditt innhold uten noe form for klient tilkoblet
 • Trådløs presentasjon fra både PC, mobil og nettbrett

Ville du da tatt et møte med oss?

Vi leverer alt av hardware og software for lyd, bilde og konferanse til ditt møterom. Vi bistår i hele prosessen, slik at dere blir komfortable i deres eget møterom. Vi sørger alltid for

 • Befaring og rådgivning
 • Demonstrasjon av løsninger
 • Transport og levering
 • Montering og installasjon
 • Opplæring og oppfølging
 • Support

SMARTBOARD PÅ MØTEROMMET

Thorbjørn Andersen

av: THORBJØRN ANDERSEN
Salg

Mobil 90820271

Fler tips

Tips #1

Fra det øyeblikket du går inn i rommet, merker SMART board at du er der og skrur seg på. Plukk opp pennen og begynn å skriv. Del notatene dine live med andre – de kan følge og bidra fra sine pc-er, nettbrett eller smarttelefoner

Tips #2

Etter fullført møte kan notatene på SMART board’en lagres og sendes via e-post, enkelt og greit!

Tips #3

Med SMART board og Skype skaper man en interaktivitet i møter, selv om alle ikke sitter i samme rom. Deltagere kan delta aktivt med sine notater og skisser, og alt samles i samme dokument.

Svein transeth Sportswear AS (STS)

Svein Transeth Sportswear AS (STS) har hatt master franchise kontrakt på merkevaren GANT i Norge siden 1982.

Våre kontorer og showroom holder til i Slemmestad, et lite tettsted ca. 30 minutter sør for Oslo mens GANT Rugger sitt showrom er plassert i industriområdet Maridalen i Oslo og lageret i Drammen.

​Med over 30 års erfaring i tekstilbransjen er vi i dag en godt etablert bedrift med 10 egen eide butikker og nærmere 100 ansatte.

Hvorfor vi valgte vi en ny løsning fra Netsolution

På møterommet på hovedkontoret hadde vi forskjellig utstyr med ett brukergrensesnitt som var komplisert, manglet en del funksjoner og hadde problemer med tilkoblinger av ulike enheter.  Samtidig savnet vi en god løsning for videokonferanse.

Med den ny interaktive løsningen fra Netsolution har vi fått en optimal løsning for å gjennomføre effektive og profesjonelle møter internt og eksternt.  Brukergrensesnittet er enkelt slik at alle kommer raskt i gang med å bruke løsningen som ivaretar alle funksjoner vi trenger i en travel hverdag.

Løsningen er basert på de systemer og løsninger vi allerede bruker og kjenner og har støtte for tilkobling av ulike enheter som pc, nettbrett og smarttelefoner.  Gjennom funksjonaliteten som ligger i løsningen kan også møter gjennomføres raskt og effektivt uten tilkobling av eksterne enheter.

Valget falt på en 75 tommer møteromskjerm i Ultra HD-kvalitet med innebygd whiteboard og touch-funksjon som gir muligheten til å presentere, skrive, notere, lagre og dele på tvers av enheter, uansett hvor den du samarbeider med befinner seg.

Møterommet ble også supplert med ett video konferansesett med kamera, høyttalere og mikrofoner, med dette kan vi enkelt starte et profesjonelt videomøte.

Are Eikrem, IT-sjef.