Er du i stand til å skjære gjennom støyen og levere viktig informasjon til ditt publikum? Klarer du å skape oppmerksomhet og engasjement rundt det du ønsker å formidle? Har du tid til å oppdatere med ny informasjon? Tilgang til oppdatert og relevant informasjon er en suksessfaktor for alle organisasjoner.

Vår løsning for digital skjermkommunikasjon gir deg verktøyet til å kommunisere på en riktig måte, når som helst, hvor som helst og så ofte du ønsker.

 

Ville det ikke vært fint å informere de ansatte om arrangementer, bursdager eller kantinemeny? Eller hva med produktivitet, nye prosjekter og milepæler bedriften oppnår? Hadde det ikke vært hyggelig å ønske kunder, partnere og gjester velkommen? Kunne det ikke vært lønnsomt å informere kunder om nyheter, kampanjer og tips når de er i kjøpemodus?

Våre løsninger har ubegrenset med bruksområder. Innholdet skreddersys etter plassering og tidspunkt, samtidig som flere kan bidra med å oppdatere informasjon fra sin egen PC. Det er kun fantasien som setter grenser for hvilken verdi digital skjermkommunikasjon kan gi din bedrift.

 Bruksområder skjermkommunikasjon:

 • Butikker for kampanjer, produktinformasjon og merkevarebygging
 • Oppdateringer rundt produkter, varetellinger, produksjon for bedrifter og organisasjoner
 • Viktig informasjon rundt instruks og beredskap ved ulykker
 • Opplæring og undervisning av ansatte eller i utdanning
 • Underholdning, mens man venter hos tannlegen, på kino eller restaurant
 • Informasjon om ruter, tider, toaletter, trafikk på steder for transport
 • Interaksjon med touch på konferansesentre, museum, hoteller
 • Skjermer på ulike lokasjoner for publisering av sentral informasjon

FORENKLE UTFORDRINGEN MED Å NÅ FRAM OG LEVERE VIKTIG INFORMASJON

FRANK MORTENSEN

AV: FRANK MORTENSEN
Salg

Mobil 48183240

Digital skjermkommunikasjon kan forenkle utfordringen med å nå fram og levere viktig informasjon til dine ansatte, kunder og besøkende

 • Bryter gjennom virvaret av info med visuelt engasjerende skjermbilder
 • Øker medarbeiderengasjementet, moral og deltakelse i bedriftsinitiativer
 • Plasser skjermer der ansatte kan se dem – ganger, heiser, kantiner, lobbyer, til og med på produksjonslinjen
 • Reduser arbeidsplassulykker og forbedre beredskap gjennom riktig informasjon til riktig tid
 • Del beskjeder som forsterker merkevarestandarder og introduser produkter eller prosesser
les mer Fler tips

NORGIPS NORGE AS

Norgips ble startet i 1964 og i 1965 ble den første norske gipsplate produsert. Siden da har fabrikken fortløpende utvidet og oppgradert med ny teknologi og fremstår i dag som et topp moderne produksjonsanlegg. Norgips Norge AS eies av Knaufgruppen som har fabrikker over hele verden.

Norgips har tatt i bruk skjermkommunikasjon for å forsterke og effektivisere kommunikasjonsflyten i hele bedriften. Med skjermer i kantiner, produksjonslokaler, resepsjon og andre fellesområder, når vi fram med viktig informasjon til alle ansatte.

Fabrikken i Åhus og salgskontoret i Ørebro i Sverige har også blitt med på løsningen og det planlegges  å ta i bruk skjermer på fabrikken i Hobro i Danmark.

– Skjermløsningen fra NetSolution har gjort det lettere for oss alle å nå fram med viktig og relevant informasjon til alle i bedriften!

Rune Hansen, IT sjef