For mange bedrifter kan det bli overveldende å ta i bruk ny teknologi. Både programvare og utstyr er under stadig utvikling og for mange kan det gå for fort. De aller fleste IT- og digitaliseringsprosjekter er basert på gode ideer og intensjoner, både fra leverandør og bedriftens ledelse. Faren er ofte at sluttproduktet forblir en visjon, og dette skyldes svært ofte manglende opplæring.

I Netsolution ønsker vi å tette gapet mellom forventning og opplevelse, ved å lansere kurs på sentrale Microsoft-applikasjoner.

Kom i gang med Teams

Microsoft Teams er Microsoft sitt raskest voksende program og det er ikke uten grunn. Teams gir deg verktøyene for mer effektivt og produktivt samarbeid med både interne og eksterne kontakter. 

Teams er enkelt å bruke, men for mange kan være vanskelig å utnytte systemet fullt ut på egenhånd. Teams utfordrer våre tradisjonelle arbeidsmåter, men gir oss helt nye muligheter for samarbeid, uansett hvor vi befinner oss hen. 

Kurset Introduksjon til Teams gir både grunnleggende og mer avansert kunnskap om hvordan du og din bedrift kan ta samarbeid til nye høyder. 

Gå til TEAMS KURS

Opplev Office 365

Mange virksomheter har i dag Office 365 tilgjengelig, men har ingen eller liten oversikt over hvilke muligheter det gir og hvordan man kan samarbeide på nye måter. 

Dette er et gratis og nettbasertminikurs hvor du får oversikt over Office 365 og hvordan du og dine kolleger kan ha alle dokumentene med deg i lomma, og kunne arbeide og samarbeide uavhengig av sted PC, Mac, nettbrett og telefon.

I kurset Opplev Office 365 lærer du hvordan du og dine kolleger kan arbeide og samarbeide på nye måter med den verktøykassen dere har tilgjengelig.

Gå til OFFICE 365 kurs

Påmelding til kurs

    Ja, jeg ønsker å motta produktinformasjon, tilbud og invitasjoner til seminarer på elektronisk post fra Netsolution. Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan jeg når som helst gi beskjed om dette.