Det finnes et hav av IT-løsninger, som kan løse ulike behov og problemer hos bedrifter. Utfordringen er å benytte de riktige løsningene og implementere de på hensiktsmessig måte. Alle bedrifter har ulike krav og forutsetninger for å ta i bruk teknologi, og i denne prosessen bistår våre dyktige konsulenter. Som kunde av oss, får du tilgang til spesialkompetanse – vi skreddersyr løsninger for å gi deg en god arbeidsflyt.

jeg vil gjerne bli kontaktet om konsulenttjenester jeg vil gjerne bli kontaktet om konsulenttjenester

Rådgivning

Det vrimler over av muligheter i dagens IT-verden. Vi kartlegger og navigerer deg gjennom de ulike mulighetene, og utarbeider et løsningsforslag tilpasset dine behov og ønsker. 

Løsningsdesign

Vårt løsningsdesign skal fungere i praksis. Våre konsulenter leder denne prosessen slik at du kan ta trygge valg.

Integrasjoner

For å effektivisere arbeidshverdagen, har integrasjoner av programvare blitt vanlig. Slike prosjekter kan være svært krevende, ettersom mange biter skal falle på plass. Våre konsulenter legger til rette for at IT-systemene kan snakke sammen.

Prosjektledelse

Våre IT-konsulenter har eierskap og ansvar i sine prosjekter. I tillegg til å utføre arbeidet, leder våre konsulenter prosjektene sammen med prosjektleder. Dette effektiviserer kommunikasjonen og sørger for presis fremdrift med et sluttresultat av høy kvalitet.