Den moderne arbeidsplassen betyr å optimalisere samspillet mellom menneskelig arbeidskraft og digitale løsninger. Dette gjøres ved å skape helhetlige og integrerte løsninger hvor digitalt samarbeid er i fokus. Våre løsninger for den moderne arbeidsplassen handler om legge gode strategier, og ta i bruk digitale løsninger som forenkler og forbedrer dine oppgaver og prosesser. Vi tilbyr rådgivning, konsulenttjenester og forretningssystemer som gir deg konkurransefortrinn i dag og for fremtiden.

jeg vil gjerne bli kontaktet om modern workplace jeg vil gjerne bli kontaktet om modern workplace

Det å skape den moderne arbeidsplassen skal ikke være komplisert eller kostbart. Da er det mot sin hensikt. I Netsolution legger vi vekt på å effektivisere verktøyene og teknologien du allerede bruker i dag. 

Modern Workplace

Den moderne arbeidsplassen forutsetter at man har en tydelig og solid strategi. I tillegg, er det avgjørende med kunnskapsrike og fremoverlente konsulenter, som hvordan systemer og løsninger kan fungere best separat eller sammen for din bedrift. Nedenfor kan du lese mer om våre mest populære tjenester og løsninger for den moderne arbeidsplassen. 

Rådgivning og strategi

Forutsetninger, behov og ønsker varierer fra bedrift til bedrift. Vi hjelper deg med å finne ut hvor du er i dag, og hvordan du kan nå dine mål.

les mer

Konsulenttjenester

Vårt fokus er at planen vi legger sammen med deg, skaper verdi og er gjennomførbar. Derfor er våre utførende konsulenter med i hele prosessen. 

les mer

Forretningssystemer

Mange rutinemessige oppgaver kan løses enklere og bedre. Vi tilbyr flere smarte systemer for å gi din bedrift bedre arbeidsprosesser. 

les mer

Microsoft 365

Microsoft 365 er selve fundamentet. Ved å ta utgangspunkt i Office-applikasjonene ligger alt til rette for en sikrere og mer effektiv arbeidsplass. 

Les mer

Workpoint 365

Dette er et modulbasert system, hvor alle i bedriften jobber etter samme struktur og fornuft. Ideelt for salg, prosjekt, administrasjon, HR og service.

les mer

AvtaleKontroll

Alle bedrifter lever av forretningskritiske avtaler med ulike kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Vi har utviklet et system som gir deg full kontroll.

Les mer