Våre løsninger for møterom og digital skjermkommunikasjon handler om å tilrettelegge for riktig formidling av ditt budskap. Ethvert budskap utformes for å skape en reaksjon og en handling hos mottakerne. Verdien av å formidle et budskap på en god måte er omtrent ubegrenset. Konsekvensen av et dårlig formidlet budskap er tilsvarende uheldig.

Våre møteromsløsninger tar tak i problematikk rundt det å starte, gjennomføre og ivareta møtets innhold. Vi vektlegger kvalitet og enkelhet for å sikre at ditt håndverk blir mottatt best mulig. Dine ideer og tanker fortjener de beste forutsetningene for å gjøre inntrykk hos mottakerne.

Digital skjermkommunikasjon er våre løsninger for kommunikasjon av viktig informasjon i ditt lokale. Hva du ønsker å kommunisere på dine skjermer er det kun du selv som setter begrensninger for. Med enkelt vedlikehold og redigering av innhold, kan digital skjermkommunikasjon bidra til bedre arbeidsmiljø, større engasjement og økt produktivitet.

Møterommet

Dine ideer og tanker er for viktige til å bli svekket av dårlige møteroms-fasiliteter. Et møterom fra oss sørger for at møtets formål, innhold og utfall blir ivaretatt på enkle og trygge måter.

Les mer

Skjermkommunikasjon

I en travel hverdag er det ofte utfordrende få oppdatert sitt publikum med ny og relevant informasjon. Vår web-baserte løsning gjør at du enkelt kan delegere ansvar for informasjonsflyt og sørge for at flere bidragsytere i organisasjonen enkelt kan bidra med aktuell informasjon.

Les mer

Bergene Holm AS

70 ÅR MED TRE

Siden 1946 har vi produsert og levert trelast til det norske folk. Hver dag jobber vi hardt og målrettet for å være BESTE VALG for alle som bygger med tre!

Vi var på utkikk etter en leverandør som kunne levere 4 stk. møterom. Våre 4 rom hadde en del hindringer i form av takbjelker, innredning og lysforhold og vi var avhengig av en løsning som løste dette.  Det måtte også være enkelt å bruke, stabilt og gi minst mulig kluss med rotete kabler.

Netsolution leverte godt fra tilbud til oppfølging. Løsningen ble satt opp til avtalt tid og til avtalt kvalitet. Hele leveransen var profesjonell og vi følte oss godt ivaretatt av hyggelige mennesker. Vi er fornøyd og prosjektet var vellykket.

Stig Johnsen, IT-ansvarlig
Bergene Holm AS