Kompetanse på digitale tjenester og verktøy, er viktig for å blant annet øke samhandlingsevnen og gjøre bedriften mindre utsatt for dataangrep. Hvordan kan jeg beskytte bedriften mot dataangrep? Hva kan funksjonene i Microsoft 365 tilføre? Hvordan kan Teams brukes for å effektivisere samhandlingen?

Vårt mål er å heve IT-kompetansen hos våre kunder. Våre kurs hjelper deg med å utnytte hele verktøykassa Microsoft har å by på. Kursene er standardiserte, men kan også skreddersys etter behov.

Jeg ønsker å melde meg på kurs

Microsoft Teams

Microsoft Teams er en kraftig plattform som gir deg verktøyene for bedre samhandling med kollegaer, kunder og leverandører. Teams kan være mye mer enn videomøter for din bedrift.

Kursene i Teams gir både grunnleggende og mer avansert kunnskap om hvordan dere kan forenkle og forbedre samhandlingen i bedriften. 

TEAMS KURS

Microsoft 365

Mange virksomheter har i dag Microsoft 365 tilgjengelig, men benytter kun en liten del av funksjonaliteten. Vi tilbyr ulike kurs hvor du lærer hvordan Office-applikasjonene fungerer og hva de kan gjøre.

I kursene i Microsoft 365 lærer du/dere hvordan bedriften kan arbeide og samarbeide på nye måter med den verktøykassen dere allerede har tilgjengelig.

Microsoft 365 kurs

Sikkerhet

Sikkerhet og dataangrep kan virke vanskelig å forstå, og umulig å beskytte seg mot. Når alle i virksomheten gjør det litt vanskeligere for angriperne å lykkes, reduseres sjansen for at dere blir utsatt for et angrep.

Vårt kurs på IT-sikkerhet gir deg forståelsen, kunnskapen og ferdighetene som trengs for at alle kan bli bedre på IT-sikkerhet. 

Sikkerhetskurs

Påmelding til kurs

    Ja, jeg ønsker å motta produktinformasjon, tilbud og invitasjoner til seminarer på elektronisk post fra Netsolution. Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan jeg når som helst gi beskjed om dette.