Arbeidshverdagen har endret seg. Vi jobber med applikasjoner med flere ulike enheter, vi samarbeider mer,  deler mer og er mer mobile. I tillegg integrerer vi applikasjoner på tvers av lokale installasjoner og skybaserte tjenester. Vi tar i bruk stadig mer komplekse systemer på stadig mer avanserte måter, mens lokale servere og installasjoner fases ut. Trafikken over internett øker og øker. Tidligere dumme enheter er i større grad koblet til internett og kan gi verdifull informasjon.

Om ikke nettverket ditt henger med øker sannsynligheten for tregheter, frys og fullstendige brudd på tilkoblingen.

Står du i kø til jobb, fra jobb, i butikken, på treningssenteret og ved minibanken? Vi kan sørge for at du i det minste ikke står i kø på jobb.

Er det ikke irriterende med et tregt nettverk når deadline nærmer seg? Har du kanskje fått kontorplassen med lokalets svakeste wifi-signaler? Må du logge deg på nettverket på nytt når du beveger deg til møterommet? Hakker den flotte demofilmen du skulle vise den nye kunden? Må du gi alle gjester tilgang til bedriftens eget nettverk i mangel på et godt gjestenettverk? 

Er det internettlinjen, trafikken på nettet, brannmuren, svitsjene, aksesspunktene, oppsettet eller brukerens klient som feiler? Kanskje er det en kombinasjon?

Utfordringene rundt nettverk er mange og kan være både irriterende og få alvorlige følger. Våre nettverkskonsulenter sørger for at sikkerhet, stabilitet, brukervennlighet og hastighet blir ivaretatt. Vi tilbyr helhetlige nettverksløsninger med følgende komponenter:

  • Programvare for sikkerhet i nettverket
  • Kablet nettverk og lokal nettverksinfrastruktur
  • Trådløs teknologi (WIFI)
  • Hjemmekontorløsninger
  • Redundans
  • Private nettverk for bedriften (IP VPN)

Internett-trafikken i Norge har de siste femten årene økt hvert eneste år. Henger nettverket ditt med på utviklingen?

Jeg trenger en nettverkssjekk

Agenda Regnskapsbyrå

Agenda Regnskapsbyrå leverer tjenester og rådgivning innenfor regnskap og økonomitjenester. Vi har to kontorer med totalt 25 ansatte og har kunder over hele landet. 

For oss er IT det viktigste verktøyet. Vi er helt avhengig av leverandører som sørger for stabil drift og tilgjengelighet.

Netsolution har vært totalleverandør hos oss i mer enn ti år, og leverer produkter og tjenester innenfor IT, dokumenthåndtering, telefoni og digitale møterom.

Vi opplever Netsolution som en profesjonell leverandør som alltid stiller opp for å gi gode råd og anbefalinger. Gjennom overvåkning av vår IT-plattform er Netsolution på banen før problemene er synlige for oss. Ved problemer kan alle våre ansatte kontakte support via telefon, og finne en rask løsning på sine utfordringer.

Knut Bergersen