Arbeidshverdagen har endret seg. Vi møtes oftere virtuelt, bruker skytjenester, deler innhold, samarbeider tettere, jobber på flere enheter og flytter oss rundt. Det er mer automatikk hvor digitale prosesser kjører i bakgrunn.

Tilstrekkelig hastighet, solid dekning og pålitelig sikkerhet er en forutsetning i vår moderne arbeidsdag. Vi sørger for at nettverket blir den gode og stabile vennen, du alltid kan stole på. 

jeg vil gjerne bli kontaktet om nettverk jeg vil gjerne bli kontaktet om nettverk

Nettverket blir belastet mye mer enn før og er kritisk i en moderne arbeidsdag. Omfanget av videomøter, tilkoblinger utenfor kontoret, deling, skytjenester og IoT er noe av det som øker kravene. Det hjelper ikke med en rask fiberlinje, om resten av nettverket ikke henger med. Økt bruk krever også mer sikkerhet.  

Hvorfor et nettverket kritisk?

Svakheter med nettverket oppleves ofte som irritasjonsmomenter. Om de får lov til å eksistere kan det være svært avgjørende for produktivitet og utgjøre store sikkerhetstrusler.

Tregheter og heng er åpenbare problemer. Kanskje har du også fått kontorplassen med svakest dekning? Må du logge deg på nettverket på nytt når du beveger rundt? Hakker videomøtet eller den flotte demofilmen du skulle vise den viktige kunden? Må du gi alle gjester tilgang til bedriftens eget nettverk?

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi begynner alltid med en sjekk av ditt nettverk, for å avdekke ditt arbeidsmønster og nettverkets infrastruktur. På bakgrunn av dette kan vi tilby en helthetlig løsning, for dagens og fremtidens IT-hverdag. 

Sikkerhet

Våre nettverksløsninger har sentral administrasjon, integrerte sikkerhetsfunksjoner og mulighet for redundans, samt sikkerhet på fiberlinjen. 

Infrastruktur

Problemer på nettverket kan ofte skyldes en gammel infrastruktur. Vi hjelper deg med kabler, svitsjer, brannmur, punkter og koblinger for et optimalt nettverk. 

Trådløst nettverk

Vi sørger for at det trådløse nettverket har optimal ytelse for ditt bruk og kritiske applikasjon, og at hastighet, dekning og sikkerhet ivaretas for alle brukere og gjester.  

Utenfor kontoret

Den moderne arbeidsplassen er der du befinner deg. Vi finner den beste løsningen for å koble deg til ditt arbeid – enten du er på farten, hjemme eller på hytta. 

Flere lokasjoner

Mange bedrifter har en eller flere avdelingskontorer. Vi skreddersyr en nettverksløsning som sørger at bedriften samarbeider sømløst på tvers av lokasjoner. 

Fiber

Vi samarbeider med markedets ledende leverandører av fiber. Med oss som partner, sørger vi for at du får riktig hastighet, tilstrekkelig sikkerhet og service.