Utviklingen i samfunnet har aldri gått fortere og kravene til produktivitet blir stadig større. Samtidig blir ny og avansert teknologi mer tilgjengelig. Stadig flere går helt eller delvis over til skytjenester, samtidig som både den yngre og eldre generasjonen av arbeidstakere krever mer fleksibilitet og mobilitet. Dette byr på utfordringer rundt sikkerhet, brukervennlighet og effektivitet.

Med riktige IT-løsninger og gode IT-tjenester kan man faktisk «få i både pose og sekk».

jeg vil gjerne bli kontaktet om IT jeg vil gjerne bli kontaktet om it

Vår verdiskapning for våre kunder handler om å tette gapet mellom mennesker og teknologi. Våre tjenester og løsninger sørger for at du får gleden av den beste teknologien, og at det oppleves enkelt for deg som bruker. 

Rådgivning og strategi

Vet du hvordan du ønsker din arbeidshverdag? Vi har teknologien. Sammen finner vi ut av hva som skal til, for å gi deg en best mulig IT-hverdag.

Les mer

Drift- og supporttjenester

Vi skal være best på drift og support. Vårt driftskonsulenter kjenner deg, og er her for deg hver eneste dag, uansett hvor du er og hva du lurer på.

Les mer

Konsulenttjenester   

Våre konsulenter har lang erfaring og spesialkompetanse på ulike områder. Som kunde har du full tilgang til vår erfaring og kompetanse.

Les mer

Infrastruktur

Vi leverer og drifter din IT-plattform basert på dine behov og våre råd. Dette gjelder enten du ønsker plattformen lokalt, i vår sky eller som en hybrid løsning.

Les mer

Sikkerhet

Over halvparten av norske bedrifters IT-systemer blir angrepet årlig. Vår oppgave er å beskytte din bedrift mot sikkerhetstrusler, og hjelpe deg når uhell inntreffer.

Les mer

Nettverk

Økt mobilitet og flere enheter, skytjenester, integrasjoner og automatiserte arbeidsflyter skaper effektivitet, men også trafikk. 

Les mer