Ingenting vil noensinne gå så langsomt igjen som det gjør akkurat nå fordi kravene til effektivitet og produktivitet øker hver dag. I en bransje fylt av buzzord, er vi partneren som gir deg riktige råd slik at du kan gjøre lønnsomme beslutninger for din IT-hverdag.

Vår viktigste oppgave er å analysere hvordan din bedrift jobber og å skape en verdiskapende IT-strategi sammen med deg. Våre løsninger er basert på brukervennlighet, sikkerhet, kostnadskontroll og effektivitet. Vår teknologi, service og kompetanse skal gi deg trygghet, forutsigbarhet og gode opplevelser med IT.

Enklere IT er ikke noe vi bare sier.

Rådgivning og strategi

Du vet hvordan du ønsker din arbeidshverdag. Vi har teknologien. Med en god IT-strategi kan vi sammen skape verdi for bedriften og dine kunder.

Les mer

Drift og support

Vi skal være best på drift og support. Vårt bemannede driftssenter med fagkonsulenter er her for deg hver eneste dag, uansett hvor du er og hva du lurer på

Les mer

Konsulenttjenester

Våre konsulenter har i gjennomsnitt bidratt i NetSolution i ti år. Som kunde har du full tilgang til vår kompetanse.

Les mer

Infrastruktur

Vi leverer og drifter din IT-plattform basert på dine ønsker og våre råd. Dette gjelder enten du ønsker plattformen lokalt, i vår sky eller kombinert med andre skytjenester.

Les mer

Sikkerhet

Over 50 prosent av norske bedrifters IT-systemer blir angrepet årlig. Kun 5 prosent vet om det. Vår oppgave er å sikre og tette hull du selv ikke er klar over.

Les mer

Nettverk

Økt mobilitet og flere enheter, skytjenester, integrasjoner og automatiserte arbeidsflyter skal sørge for effektivitet, men skaper trafikk. Om du ikke liker kø, har vi løsningene.

Les mer

Utstyr og programvare

Vi tilbyr alt av IT-relatert utstyr fra våre partnere. Våre rådgivere sørger for leveranse og konkurransedyktige priser.

Les mer

NOEN GODE TIPS

#1

Ctrl + Shift + Esc for rett inn i oppgavebehandling. Se hva som bruker minne, CPU og disk.

#2

Tar det lang tid å starte opp PC-en? Sjekk at ikke unødvendige program starter opp hver gang. Tast Windows-knappen + «R». Skriv «msconfig» og trykk «Enter». Gå deretter til oppstartselementer for å se hvilke program som starter opp og hvilke du kan la være å starte opp.

 

Les mer Flere tips

Agenda Regnskapsbyrå

Agenda Regnskapsbyrå leverer tjenester og rådgivning innenfor regnskap og økonomitjenester. Vi har to kontorer med totalt 25 ansatte og har kunder over hele landet. 

For oss er IT det viktigste verktøyet. Vi er helt avhengig av leverandører som sørger for stabil drift og tilgjengelighet.

Netsolution har vært totalleverandør hos oss i mer enn ti år, og leverer produkter og tjenester innenfor IT, dokumenthåndtering, telefoni og digitale møterom.

Vi opplever Netsolution som en profesjonell leverandør som alltid stiller opp for å gi gode råd og anbefalinger. Gjennom overvåkning av vår IT-plattform er Netsolution på banen før problemene er synlige for oss. Ved problemer kan alle våre ansatte kontakte support via telefon, og finne en rask løsning på sine utfordringer.

Knut Bergersen