«Det skal bare virke greit og prisen skal være god». Vi vet at dette utsagnet er en sannhet med modifikasjoner, vi nøyer oss ikke med at hverdagen skal være «grei nok». Av natur har mennesket alltid søkt verktøy for å gjøre ting bedre, raskere og mer sikkert. Vår infrastruktur skal være dette verktøyet.

Om nedetid koster deg penger, tregheter irriterer deg, tunge hjemmekontorløsninger begrenser produktiviteten, overraskende fakturaer får det til å boble eller sårbar sikkerhet holder deg våken om natten  – da har vi løsningen for din bedrift.

Hvorfor er infrastruktur fra Netsolution et riktig valg?

Vår infrastruktur skal hjelpe deg til å nå bedriftens mål ved hjelp av optimalisert arbeidsmetodikk. Derfor tar vi alltid tak i essensen av IT i enhver bedrift: lage, lagre, dele, gjenfinne og utvikle. Ved å effektivisere og automatisere der det er mulig rundt disse punktene, er vårt mål at du bruker så lite tid som mulig på overflødig intern kommunikasjon, struktur og oppgaver. La infrastrukturen jobbe for deg slik at du kan bidra med menneskelig tilstedeværelse og verdiskapning for dine kunder.

Vi gir deg oppetidsgarantier, med skalerbar ytelse og kapasitet for dine applikasjoner og filer. Vi prioriterer sikkerhet slik at du kan jobbe trygt og sømløst fra de enhetene du ønsker, hvor som helst, når som helst og så ofte du vil. Som totalleverandør integrerer vi infrastrukturen med våre andre forretningsområder. Kort oppsummert, vi leverer for å gi deg små og store opplevelser for en bedre arbeidshverdag.

Din IT-infrastruktur kan være

  • Lokal
  • Hybrid
  • I skyen

Netsolution Datasenter

Fra vårt datasenter ligger alt til rette for at din bedrift skal få en kraftig, sikker og stabil IT-hverdag. Du vil føle at du fortsatt jobber på din lokale PC selv om dine dokumenter og applikasjoner ligger trygt i vårt datasenter. Med topp sikkerhet, profesjonelle omgivelser og alle muligheter for integrasjon med dine tjenester, tør vi påstå at vi tilbyr en suveren opplevelse.

Netsolution Datasenter er vår egen skytjeneste som gir følgende fordeler:

  • Sikker og trygg løsning.
  • Høy ytelse og alltid nok kapasitet Tilgjengelig hvor som helst og når som helst. Redundans.
  • Ingen behov for fysisk vedlikehold. Fast og forutsigbar pris per bruker.

Infrastruktur fra Netsolution skal gi deg de beste løsningene for å lage, lagre, dele, gjenfinne og utvikle dine ideer.

En infrastruktur fra Netsolution skal gi deg de beste løsningene for å lage, lagre, dele, gjenfinne og utvikle dine ideer.

Agenda Regnskapsbyrå

Agenda Regnskapsbyrå leverer tjenester og rådgivning innenfor regnskap og økonomitjenester. Vi har to kontorer med totalt 25 ansatte og har kunder over hele landet. 

For oss er IT det viktigste verktøyet. Vi er helt avhengige av leverandører som sørger for stabil drift og tilgjengelighet.

Netsolution har vært totalleverandør hos oss i mer enn ti år, og leverer produkter og tjenester innenfor IT, dokumenthåndtering, telefoni og digitale møterom.

Vi opplever Netsolution som en profesjonell leverandør som alltid stiller opp for å gi gode råd og anbefalinger. Gjennom overvåkning av vår IT-plattform er Netsolution på banen før problemene er synlige for oss. Ved problemer kan alle våre ansatte kontakte support via telefon, og finne en rask løsning på sine utfordringer.

Knut Bergersen