Feil type infrastruktur eller en dårlig vedlikeholdt infrastruktur vil by på problemer. Typiske symptomer er ustabil ytelse, tregheter og nedetid. Andre svakheter kan være sikkerhet, tilkobling utenfor kontoret eller arbeidsmetodikk.

Svak infrastruktur er kostbart på kort og lang sikt. Vi hjelper deg med å finne en løsning som dekker behovene dine.

jeg vil gjerne bli kontaktet om infrastruktur jeg vil gjerne bli kontaktet om infrastruktur

Noen bedrifter ønsker eller må ha servere lokalt, mens andre har flere fordeler av servertjenester i skyen. For enkelte er en kombinasjon det beste. Uavhengig av type infrastruktur, sørger vi for sikre og stabile løsninger som er tilgjengelig uansett hvor du er.

Netsolution Datasenter

Datasenteret vårt er selve navet i infrastrukturen til de fleste av våre kunder. Noen velger å legge hele IT-plattformen sin i vårt datasenter, mens andre velger enkelte tjenester og applikasjoner. Man får uansett gleden av suveren ytelse, topp sikkerhet og full redundans til avtalt pris. 

Hybrid infrastruktur

For deg som ønsker lokal lagring og servertjenester, og hvor prosessering av informasjon ikke fungerer godt over linje. 

Co-location

Løsningen for deg som ønsker lokal lagring og servertjenester på din egen maskinvare, men som ikke vil ha det i eget hus.

Servertjenester

Leie av servertjenester, er en fleksibel løsning for serverfunksjonalitet for enkelte applikasjoner eller hele din infrastruktur. 

Skybasert

Om man ikke er avhengig av annet enn skytjenester, bør man sørge for sikkerhet og kontroll på enhetene i bedriften.

Utstyr og programvare

Godt håndverk krever riktig verktøy, og IT-brukere er ikke noe unntak. Vi har levert riktig og brukertilpasset IT-verktøy i over 20 år, og vi vet hva som er viktig. Alle IT-brukere har individuelle behov for å gjøre jobben best mulig. En teknisk tegner trenger kanskje høy ytelse, grafikk og oppløsning, mens en omreisende konsulent har behov for en slank, fleksibel og lett PC med touch. Om man har muskulære problemer, har man kanskje behov for ergonomiske tilpasninger. Uansett behov, fortjener man riktig verktøy.

Vi samarbeider tett med ledende produsenter og distributører. Kombinert med personlig service, kan vi sørge for at dine medarbeider har de mest optimale verktøyene til enhver tid. Vi kan hjelpe deg med:

  • Produktinfo og rådgivning
  • Introduksjon og opplæring i Microsoft sin programvare
  • Effektive innkjøpsordninger
  • Skreddersydde pakkeløsninger for din bedrift
  • Informasjon om aktuelle kampanjer
  • Rask og personlig leveranser
  • Kontroll på utstyr, garantier, lisenser
  • Bistand ved support/garanti saker
  • Sikkerhet på ditt IT-ustyr