Hva gjør du dersom filene dine blir kryptert eller serveren havarerer? Og hva om back-up er ufullstendig, utdatert eller vanskelig å gjenopprette? Kan du leve med å miste bedriftens data og historikk? Hvor lang nedetid kan du tåle med ansatte som ikke får produsert? Har du tid, ressurser og kunnskap til å rekonstruere data? 

En fatal svikt i maskinvaren, et uheldig tastetrykk på en link eller et vedlegg kan gjøre at år med arbeid viskes ut på et øyeblikk. Dette er skrekkeksempler som kan påvirke en bedrifts eksistens. Dessverre er det reelle eksempler.

I Netsolution legger vi store ressurser i å ha et overlegent drift- og supportsenter. Derfor har vi kompetansen og verktøyene som gjør at vi forebygger og forhindrer trusler hver eneste dag. Hos oss vil du aldri bli satt i en evigvarende ringesløyfe for å få hjelp, som avtalekunde vil du alltid bli prioritert. Uansett om systemet er nede eller batteriet i tastaturet er tomt, står vi til din disposisjon.

Våre dyktige fagkonsulenter sitter på første linje for å gi deg den hjelpen du skal ha, når du skal ha den. 

Vår driftsavdeling gjør IT-hverdagen enklere og tryggere, både ved proaktiv innsats, forebyggende arbeid og ved support. Avdelingen hjelper ulike kunder på ulike måter. For noen har vi totalansvaret for IT-miljøet, for andre er vi en sparringpartner som følger med og for andre kunder igjen bistår vi ved behov.

Driftssenteret er hjertet i Netsolution. Senteret jobber daglig med å sørge for at kundenes IT-miljø fungerer, følger med på feil som kan forekomme frem i tid, sjekker at backup kjører, holder oversikt over inventar og håndterer kundens leverandører. Dette betyr at vårt nummer er det eneste du trenger å ringe, du vil alltid møte noen som kan hjelpe deg.

Nils Kristian Hedemark

Vårt driftssenter

  • Fagkonsulenter ved første linje
  • Overvåkning av ditt IT-miljø, både komponenter og prosesser
  • Proaktiv feilretting og drift
  • Brukersupport per telefon eller fjernsupport
  • Sjekk av backup og test av restore
  • Håndtering av dine underleverandører
  • Rapportering etter ønske

En driftsavtale med Netsolution for ti ansatte koster over halvparten så lite som en standard lunsjpakke.

Bestill driftsavtale

Agenda Regnskapsbyrå

Agenda Regnskapsbyrå leverer tjenester og rådgivning innenfor regnskap og økonomitjenester. Vi har to kontorer med totalt 25 ansatte og har kunder over hele landet. 

For oss er IT det viktigste verktøyet. Vi er helt avhengige av leverandører som sørger for stabil drift og tilgjengelighet.

Netsolution har vært totalleverandør hos oss i mer enn ti år, og leverer produkter og tjenester innenfor IT, dokumenthåndtering, telefoni og digitale møterom.

Vi opplever Netsolution som en profesjonell leverandør som alltid stiller opp for å gi gode råd og anbefalinger. Gjennom overvåkning av vår IT-plattform er Netsolution på banen før problemene er synlige for oss. Ved problemer kan alle våre ansatte kontakte support via telefon, og finne en rask løsning på sine utfordringer.

Knut Bergersen