WEBINAR:

Copilot for Microsoft 365.
Tidenes IT-revolusjon fra Microsoft (?)

 

Copilot for Microsoft 365” er en AI-drevet digital assistent. Med dette menes det at man får tilgang til kunstig intelligens i de kjente Microsoft-applikasjonene som Word, PowerPoint, Excel, Outlook og Teams. Dette betyr at du kan få hjelp til en rekke tidkrevende oppgaver og aktiviteter i arbeidshverdagen.

Eksempelvis kan man få hjelp til analyse av data, utforme tekster, benytte bilder, lage sammendrag av Teams-møter og mailtråder, eller skape Powerpoint-presentasjoner ut av Word-dokumenter. Tusenvis av funksjoner gir deg uendelig med muligheter.

Begynner det å bli interessant? Vi er klare for å vise deg hvordan.

 

PÅMELDING

For å melde deg på, klikk på datoen som passer for deg nedenfor og fyll ut skjemaet. Du vil motta en bekreftelse på e-post, og få muligheten til å legge webinaret i kalenderen din.

Kl.10.00-10.45

MELD DEG PÅ HER

Kl.10.00-10.45

MELD DEG PÅ HER

INNHOLD

Med store krefter følger det ansvar. Copilot er et brukervennlig, men avansert verktøy. Det å realisere kreftene og fordelene i Copilot, stiller store krav til tilgangskontroll og sikkerhet. Copilot har i teorien tilgang til alle data som brukeren har tilgang til. Om man ikke tar forhåndsregler, kan sensitiv informasjon bli delt. Med god opplæring, samt funksjoner som “Sensitivity Labels” kan man unngå man dette.

Dette webinaret retter seg derfor mot deg som ønsker å å utnytte de tids- og ressursbesparende fordelene Copilot for Microsoft 365 kan gi. I webinaret vil vi vise deg:

  • Praktiske bruksområder for Copilot for Microsoft 365

  • Hva bør man tenke på, før man tar det i bruk?

  • Innføring i viktige sikkerhetstiltak

  • Hvordan Netsolution hjelper deg i gang

 

Webinaret varer i ca. 45 minutter, og det vil være mulighet for å stille spørsmål til foredragsholderne i en Q&A sesjon på slutten av webinaret. Webinaret er gratis og åpent for alle som er interessert å forbedre og forenkle sin arbeidshverdag.

 

FOREDRAGSHOLDERE

Tomas Augestad

BDM forretningsutvikler

Netsolution IKT

Thomas Ruusanes

CTO teknologisjef

Netsolution