WEBINAR:

Gi dine digitale møter superkrefter med
Teams for Rooms og Copilot!

 

Om du elsker at møter får arbeidshverdagen til å gå, og ikke bryr deg så mye om hva møtene fører til, da er kanskje ikke dette webinaret for deg. Om du derimot er blant de 67% som mener at alt for mange digitale møter er ineffektive og stjeler tid, kan du glede deg til vårt webinar i mai!

 

Digitale møter har etablert seg som et verktøy for å øke samhandling, spare kostnader og redusere tidsbruk. Paradoksalt opplever mange distansering og misforståelser, som igjen skaper trege beslutningsprosesser og manglende fremdrift. Høres det kjent ut? Vi har løsningen!

 

Effektive møter med Teams for Rooms

Teams for Rooms handler om beholde fokuset der det skal være – på møtets innhold. I korte trekk sikrer løsningen problemfri og trådløs oppkobling, sømløs deling av innhold og optimalisert bruk av lyd og bilde. Hver gang. Løsningen passer like godt for små og store møterom, og krever ingen ferdigheter når den er ferdig installert. Vi viser frem:

  • Funksjonalitet og fordeler ved bruk av Teams for Rooms

  • Teams for Rooms enheter

Revolusjoner dine møter med AI

I dette webinaret viser vi også frem de utrolige egenskapene til Copilot for Microsoft Teams. Denne økten er fullpakket med innsikt og praktiske råd, om hvordan Copilot kan:

  • Generere møtereferat etter møtets slutt

  • Fange opp viktige samtaleemner underveis

  • Registrere hvem som sier hva og hvor folk er enig/uenig

  • Avdekke uavklarte diskusjoner

  • Foreslå punkter for oppfølging og videre fremdrift

  • Sikre personvern og identitet

Påmelding

For å melde deg på, klikk på datoen som passer for deg nedenfor og fyll ut skjemaet. Du vil motta en bekreftelse på e-post, og du vil få muligheten til å legge webinaret i din kalender.

tirsdag 

28. mai

KL.10.00-10.30

Meld deg på her

torsdag

30. mai

KL.10.00-10.30

Meld deg på her

Webinaret varer i ca. 30 minutter, og det vil være mulighet for å stille spørsmål i en Q&A sesjon på slutten av webinaret. Webinaret er gratis og åpent for alle som er interessert i å forbedre sine digitale møter.

 

Velkommen til webinar!