Fra serverbasert til skybasert hos Schive AS

Schive AS er en mangeårig kunde av Netsolution på IT. Vi tok turen til deres lokaler i Asker for å høre hvordan overgangen fra lokal server har vært og hvorfor IT er viktig for Schive AS.

Schive AS er batterispesialist, som designer og spesifiserer batterier til industrielle kunder. Netsolution har vært stolt samarbeidspartner på IT i mange år hos Schive. I løp av årene har vi bistått med tradisjonell server infrastruktur, og vi har nå hjulpet de over til skyen. Schive er basert i Asker, og har en rekke store kunder innen forsvar, olje og gass. Kravene til IT-sikkerhet er høyt. 

«Vi er avhengig av et IT-system som er trygt og sikkert. Vi må være trygge på at våre og kundene sine data ikke kommer på avveie». 

Ordene tilhører Svein Andre Aarseth – daglig leder i Schive AS. I dag benytter de utelukkende skytjenester, og det er kritisk med en god løsning hvor sikkerhet er ivaretatt for alle brukere og enhetene de bruker.

Netsolution har nylig levert en helt ny sikkerhetsløsning med alle viktige sikkerhetsmekanismer. Dette innebærer blant annet med innrullering i dataløsningen, Bitlocker-kryptering, multifaktor-autentisering og integrert IR-kamera for sikker pålogging. Alle sikkerhetsløsninger fungerer sømløst og automatisk. Viktigst av alt, så oppleves det enkelt for brukerne hos Schive.

Vi har valgt Netsolution som vår IT-partner fordi de besitter mye kompetanse, spesielt på sikkerhet, men også som totalleverandør for våre IT-behov. 

I tillegg er det hyggelig folk som jobber i Netsolution. De er blide, hjelpsomme, imøtekommende og veldig responsive. God support er avgjørende for oss. 

Svein Andre Aarseth | Daglig leder Schive AS