Næringsforeningen i Drammensregionen

Næringsforeningen i Drammensregionen ble stiftet 1. mars 1847. Foreningen har over 950 medlemsbedrifter og er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon med nedslagsfelt i Drammen, Lier og Øvre Eiker.

Næringsforeningens hovedrolle er å ivareta næringslivets interesser og tilby arenaer for utvikling og vekst. 
Drammensregionen skal være næringslivets kraftsenter på Østlandet.

Les mer om Næringsforeningen

Bakgrunn

Sommeren 2019 ble Netsolution kontaktet av Næringsforeningen i Drammensregionen. De var i en flytteprosess. Som forretningsfører for Stiftelsen Børsgården har Næringsforeningen hatt lokaler i børsgården i Drammen – det gule ærverdige bygget nederst på Bragernes Torg. Nå skulle loftet renoveres og pusses opp, til å bli moderne næringslokaler og konferansesenter. – Det har vært et stort ønske igjennom mange år å utnytte loftsarealene i børsgården og nå skulle det endelig realiseres, sier daglig leder i Næringsforeningen Rune Kjølstad. 

Kjølstad forklarer videre at de bare hadde ett møterom i de gamle lokalene sine. I de nye lokalene ønsket de flere gode og brukervennlige møterom, samt en konferansesal for større seminarer og samlinger. Samtidig var det viktig at møterommene la til rette for videokonferanse. Noe Kjølstad tror vil bli bare mer og mer utbredt og viktig. 

«Vi ble anbefalt av flere medlemsbedrifter til å høre med Netsolution. Om Netsolution kunne være konkurransedyktige på pris, kvalitet og service. Det har de vært og det har vært et veldig godt valg for oss». Netsolution har vært solide helt fra tilbudsfasen og til leveranse og oppfølging.Viktigst av alt var det at vi fikk en leverandør som yter god service og som virkelig ønsker å hjelpe oss». 

Rune Kjølstad
Daglig leder | Næringsforeningen i Drammensregionen

Løsning

For Næringsforeningen gjorde vi deres ønske om brukervennlighet og kvalitet til øverste prioritet. Nøkkelen til gode og effektive møter er at oppkobling og bruk er standardisert og at det er enkelt å komme i gang for alle som skal bruke møterommet. Vi valgte å foreslå skjermer med god lysstyrke og høy oppløsning på alle de fem møterommene, ettersom lokalene bader i sol hele dagen. I likhet med den idylliske Drammenselva som renner like ved siden av. 

For oppkobling kan brukerne av møterommet velge enten trådløs eller kablet tilkobling. Dette gjør at både medarbeidere og gjester kan vise sitt innhold, uansett hvilket utstyr de tar med seg inn i møterommet. Med tilkobling via USB, USB-C og HDMI, kan både PC, Mac og mobile enheter som nettbrett benyttes. 

For videokonferanse valgte vi å sette opp en alt-i-ett løsning tilpasset størrelsen på møterommet. Dette gir god lyd for både de som sitter på møterommet og de som sitter på andre siden. Kombinert med et sylskarpt kamera som kan følge den som prater til enhver tid, har Næringsforeningen fått en av de beste løsningene for videokonferanse for små og mellomstore møterom. 

Den store konferansesalen er utsmykket med en 98 tommer skjerm på veggen. Denne er kombinert med et profesjonelt lydanlegg og mikrofoner, som egner seg både for seminarer og for sosiale sammenkomster. Lydanlegget er også inndelt i to soner og det er også innfelt lyd i felleslokalene. Alt styres fra et veggpanel eller en app på mobilen. Brukervennlig og elegant. 

VIDEO