Er du skodd for den DIGITALE REISEN?

– Ingenting vil noensinne gå så langsomt igjen som det gjør akkurat nå. Kravene til effektivitet og produktivitet øker for hver dag.

Spørsmålet er; hvordan møte dette? Svaret er økt digitalisering, men hva rommer egentlig dette begrepet som skal løse alle utfordringer?

Netsolution har kanskje ikke alle svarene, men vår hverdag består av å hjelpe våre kunder med å ta i bruk ny teknologi for å forbedre, forenkle og fornye måten å arbeide på, og dermed være mer konkurransedyktig. Vi kaller det Enklere IT.

Kom og hør hvordan Netsolution og våre spennende samarbeidspartnere kan gi deg inspirasjon og konkrete ideer til hvordan vi kan hjelpe deres bedrift på den digitale reisen!

Agenda

12.00-12.30 Velkommen og lunsj
12.30-18.00 Faglige sesjoner med følgende temaer samt pauser til å se nærmere på våre løsninger sammen med våre samarbeidspartnere:

  • DIGITALISERINGSFRYKT – Pust med magen, bruk hodet
  • BRUKERVENNLIGHET – Det handler fortsatt om mennesker
  • EFFEKTIVISERING – Det blir mer effektivt å effektivisere
  • SIKKERHET – Evig eies kun det tapte
  • TA KONTROLL – Få kontroll
  • SETT ET GRØNT DIGITALT FOTAVTRYKK

18.00-20.00 Middag og kåring av dagens konkurranse
20.00 Konserter på Drammen Elvefestival

Møt flere av våre spennende samarbeidspartnere og foredragsholdere; HP, Microsoft, Xerox, Cisco Meraki, InterActive Norge, Smartby, Kinnarps, Telenor, DNB med flere.

Påmelding Drammen Elvefestival med Netsolution

Fredag 23. august.
Tollboden Hotell, Tollbugata 43
3044 Drammen
Kl 12:00

    Ja, jeg ønsker å motta produktinformasjon, tilbud og invitasjoner til seminarer på elektronisk post fra Netsolution. Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan jeg når som helst gi beskjed om dette.