Bli med på frokostseminar om sikkerhet!

Det er ingen hemmelighet at sikkerhetstruslene både blir flere og mer alvorlige med tiden som går. Våre måter å jobbe på og hvordan vi benytter teknologi gjør oss mer sårbare for sikkerhetsangrep. Om du er usikker på hvordan du skal møte sikkerhetsutfordringene i din bedrift, er du velkommen til våre sikkerhetsseminar i juni!

Tid og sted

12. juni kl.08.00-10.00 Drammen – Kobbervikdalen 75A

13. juni kl.08.00-10.00 Tønsberg – Fjordgaten 13

Agenda

 • Informasjon om dagens trusselbilde
 • Konsekvensene av et potensielt angrep på min bedrift
 • Hva er egentlig Microsoft 365 og hva gir det meg utover Office 365?
 • Hva er multi-faktorautentisering og hvorfor bør jeg benytte det?
 • Hvordan kan jeg stoppe angrep på mine data og e-post?
 • Beskyttelse av din bruker og din PC, mobil og nettbrett
 • Kryptering av data og e-post
 • Backup av skyen. Hvorfor bør dette innføres?
 • Automatisert sikkerhet – Hva betyr egentlig det?

Påmelding (husk å velge dag)


  Ja, jeg ønsker å motta produktinformasjon, tilbud og invitasjoner til seminarer på elektronisk post fra Netsolution. Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan jeg når som helst gi beskjed om dette.