GRATIS HELSESJEKK AV DIN SIKKERHET

For å kunne forebygge og iverksette tiltak er det avgjørende å få avdekket hvilke svakheter man har i forhold til sikkerhet. Vi i Netsolution sjekker følgende områder når vi foretar en gratis sikkerhetssjekk av din bedrift.

1.    Hardware og software

Det mest grunnleggende innen IT er at hardware vil feile. I vår helsesjekk undersøker vi status på hardware rundt både server, klient og nettverk. For eksisterende driftskunder holder våre driftskonsulenter kontroll på hardware-tilstand. Det samme gjelder for operativsystem, software- og firmware-versjoner. Eldre utgaver er mer sårbare for angrep og må oppdateres og eventuelt oppgraderes.

2.    Backup

En pålitelig og heldekkende backup er avgjørende om katastrofen inntreffer. Like viktig er rutiner for gjenoppretting og utrulling av backup. Vi sikrer deg med backup for både oppsett og innhold på våre servere. Du skal aldri være lenge nede og du skal aldri miste mye arbeid. Din backup er alltid fersk, lagret i Norge og på minimum to lokasjoner for redundans. Vi tilbyr også backup av klienter og Office 365.

3.    Antivirus

Vi ønsker å avlive myten om at antivirus fører til tregheter og irriterende varsler på skrivebordet. Antivirus er viktigere noen gang. Netsolution leverer antivirus som administreres sentralt, integrert med Office 365, alltid oppdatert med beskyttelse mot de nyeste truslene og som kjører i bakgrunn uten å stjele ytelse.

4.    Klienthåndtering

Hvor mange enheter jobber du med? Kanskje du har en jobb-PC, hjemme-PC, et nettbrett og en mobil? Hvordan vet du at alle disse enhetene er forsvarlig sikret? Vi hjelper vi deg med å holde orden på hvilke enheter som benyttes av dine medarbeidere og om de møter sikkerhetskravene påkrevd.

Ja takk, jeg vil gjerne ha en gratis sjekk!


  Vet ikkeLavtMiddelsHøyt

  Ja, jeg ønsker å motta produktinformasjon, tilbud og invitasjoner til seminarer på elektronisk post fra Netsolution. Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan jeg når som helst gi beskjed om dette.

  Helsesjekk

  Thomas Rusaanes

  av: Thomas Rusaanes
  Senior It konsulent

  Mobil 91346416