Digitale stresset - Oppgitt mann med pannen i en datamaskin

Er du skodd for den digitale reisen?

Ingenting vil noensinne gå så langsomt igjen som det gjør akkurat nå. Kravene til effektivitet og produktivitet øker for hver dag. Spørsmålet er: hvordan møte dette? Svaret er økt digitalisering, men hva rommer egentlig dette begrepet som skal løse alle utfordringer?

Ordet digitalisering dukker stadig oftere opp både i media og på norske arbeidsplasser. Ifølge fjorårets nyttårstale fra statsministeren må de fleste av oss forberede oss på en ny fremtid. En fremtid hvor de fleste arbeidsplasser vil endres og oppgaver må løses annerledes. Med inntog av flere roboter og datamaskiner må norske arbeidstakere forandre seg for å henge med. Frykten for å ikke følge med blir ikke mindre når man kan lese at 75 prosent av norske ledere mener digitalisering er det avgjørende elementet for økt konkurransekraft, ifølge en undersøkelse gjennomført av Simens.

Pust med magen, bruk hodet!

For mange næringsdrivende handler ikke det digitale stresset om nye løsninger, men om de faktisk klarer å henge med på hva det digitale skiftet innebærer. Mange blir handlingslammet fordi man frykter at man er allerede er akterutseilt.

Last ned 10 tips

Her får du 10 tips om hvordan du enkelt kan komme i gang med digitaliseringen av din bedrift.

Fyll ut skjemaet så sender vi deg tipsene du trenger.

  Ja, jeg ønsker å motta produktinformasjon, tilbud og invitasjoner til seminarer på elektronisk post fra Netsolution. Dersom jeg ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan jeg når som helst gi beskjed om dette.

  Kjenner du på det digitale stresset?

  Joachim Skinstad

  av: JOACHIM SKINSTAD
  Salg

  Mobil 41459025