Et skritt mot en grønnere fremtid…

Vi rundet av vårt 20-årsjubileum med å bli Miljøfyrtårn-sertifisert. Sertifiseringen er et bevis på at vi tar ansvar for vår miljøpåvirkning. Vi er stolte over å oppfylle kriteriene, men veien mot en grønn omstilling krever kontinuerlig arbeid og bevissthet.

I 2024 ønsker vi å fortsette å jobbe aktivt for en mer bærekraftig IT-bransje. Når du velger Netsolution som samarbeidspartner kan du være trygg på at vi gjør konkrete tiltak for å redusere vårt klimaavtrykk.

Miljøfyrtårn sertifiseringen forplikter oss til å ta aktivt miljøansvar og bidra til en bærekraftig fremtid. For vår del handler dette blant annet om våre interne rutiner og innkjøp. I tillegg, handler det om hvilke produkter og leverandører vi benytter oss av, og hvordan vi leverer våre løsninger til våre kunder. Vårt fokus er å gjøre endringer som virkelig betyr noe.

I tillegg til å redusere vårt klimaavtrykk, ønsker å være en attraktiv aktør å samarbeide med. Vi oppfordre alle bedrifter til ta steget mot en bærekraftig fremtid, og vi håper at vi sammen kan jobbe mot positive endringer i en større skala.

Vi håper at vårt engasjement for miljøet blir positivt mottatt av våre kunder og samarbeidspartnere.

Det synlige beviset: Varaordfører i Drammen Kommune, Ulf Erik Knudsen, tok turen innom våre lokaler i Drammen for en hyggelig overrekkelse . Vår administrasjon & markedskoordinator Siri Jørgensen fikk gleden av å motta det synlige beviset på vår Miljøfyrtårn-sertifisering.