Som IT-ansvarlig står man ovenfor komplekse utfordringer. Teknologien endrer seg kontinuerlig, men det gjør også hvordan vi ønsker å jobbe. Nye krav og behov fra medarbeiderne, gjør at man må ta gode strategiske valg for IT. Dette er vanskelig, når man har begrenset med tid og ressurser.

 

Dette webinaret er derfor rettet mot deg, som har en eller annen form for IT-ansvar i din bedrift. Formålet er og enkelt forklare hvordan du kan går frem, for å sikre bedriften og skape en moderne arbeidsplass for samhandling og produktivitet. Ved å sentralisere og automatiser hvordan bedriftens IT administreres, kan du frigjøre dine ressurser og øke din trygghet. 

 

PÅMELDING

For å melde deg på, klikk på datoen som passer for deg nedenfor og fyll ut skjemaet. Du vil motta en bekreftelse på e-post, og få muligheten til å legge webinaret i kalenderen din.

Kl.10.00-10.45

MELD DEG PÅ HER

Kl.10.00-10.45

MELD DEG PÅ HER

INNHOLD

Hvordan kan du sikre at din bedrift er beskyttet mot cyberangrep, datalekkasjer og andre trusler? Hvordan kan du utnytte de nyeste verktøyene og løsningene fra Microsoft 365 for å skape en trygg, effektiv og moderne arbeidsplass?

For å svare på disse spørsmålene, inviterer vi deg til å delta på vårt gratis webinar om IT-sikkerhet på den moderne arbeidsplassen med Microsoft 365:

  • Forstå de viktigste IT-sikkerhetsrisikoene og utfordringene for bedrifter i dag

  • Lær hvordan man forebygger, oppdager og håndterer IT-sikkerhetshendelser

  • Oppdag Microsoft 365 som en helhetlig og integrert plattform for IT-sikkerhet

  • En moderne arbeidsplass som fremmer samarbeid, produktivitet og innovasjon, samtidig som du ivaretar personvern, compliance og sikkerhet

  • Bli bevisst på hvorfor ansatte bør få kontinuerlig opplæring i sikkerhet. Angripernes taktikker er i kontinuerlig utvikling. Det som ble ansett som sikkert for fem år siden kan nå være lett å utnytte i dag.

     

Webinaret varer i ca. 30 minutter, og det vil være mulighet for å stille spørsmål til foredragsholderne i en Q&A sesjon på slutten av webinaret. Webinaret er gratis og åpent for alle som er interessert i IT-sikkerhet og moderne arbeidsplass.

 

FOREDRAGSHOLDERE

Tomas Augestad

BDM forretningsutvikler

Netsolution IKT

Thomas Ruusanes

CTO teknologisjef

Netsolution