men risikoen for å bli utsatt for dataangrep øker i takt med digitalisering, hjemmekontor og bruk av skytjenester.

 

Vi forstår at man blir lei av å høre om det stadig mer alvorlige trusselbildet, og begrep som malware, phishing og ransomware. IT-sikkerhet er derimot en av de viktigste utfordringer for bedrifter i dag. Det handler om å unngå produksjonsstans, forebygge spredning av sensitiv informasjon og hindre økonomiske tap, samt å trygge arbeidsplasser.

 

PÅMELDING

For å melde deg på, klikk på datoen som passer for deg nedenfor og fyll ut skjemaet. Du vil motta en bekreftelse på e-post, og få muligheten til å legge webinaret i kalenderen din.

Ikke lenger tilgjengelig

Kl.10.00-10.45

MELD DEG PÅ HER

INNHOLD

Hvordan kan du sikre at din bedrift er beskyttet mot cyberangrep, datalekkasjer og andre trusler? Hvordan kan du utnytte de nyeste verktøyene og løsningene fra Microsoft 365 for å skape en trygg, effektiv og moderne arbeidsplass?

For å svare på disse spørsmålene, inviterer vi deg til å delta på vårt gratis webinar om IT-sikkerhet på den moderne arbeidsplassen med Microsoft 365:

  • Forstå de viktigste IT-sikkerhetsrisikoene og utfordringene for bedrifter i dag

  • Lær hvordan man forebygger, oppdager og håndterer IT-sikkerhetshendelser

  • Oppdag Microsoft 365 som en helhetlig og integrert plattform for IT-sikkerhet

  • En moderne arbeidsplass som fremmer samarbeid, produktivitet og innovasjon, samtidig som du ivaretar personvern, compliance og sikkerhet

  • Bli bevisst på hvorfor ansatte bør få kontinuerlig opplæring i sikkerhet. Angripernes taktikker er i kontinuerlig utvikling. Det som ble ansett som sikkert for fem år siden kan nå være lett å utnytte i dag.

     

Webinaret varer i ca. 45 minutter, og det vil være mulighet for å stille spørsmål til foredragsholderne i en Q&A sesjon på slutten av webinaret. Webinaret er gratis og åpent for alle som er interessert i IT-sikkerhet og moderne arbeidsplass.

 

FOREDRAGSHOLDERE

Tomas Augestad

BDM forretningsutvikler

Netsolution IKT

Thomas Ruusanes

CTO teknologisjef

Netsolution