Hardware og software er verktøyene vi disponerer, som databrukere, for å skape verdi for bedriften. I sin enkleste form består dette gjerne av en PC, mus, tastatur og Office-pakken. Vi er av den oppfatning at et godt verktøy besørger at jobben blir utført bedre. Maleren velger ikke en ullen kost, slakteren velger ikke en sløv kniv og mureren velger ikke dårlig mørtel i sitt håndverk. Fagfolk velger profesjonelle verktøy for et profesjonelt utført arbeid.

Arbeidet du utfører som databruker er ditt håndverk og har ditt navn. Vi mener du fortjener riktige verktøy.

Kanskje du trenger en PC med kraftig grafikk og høy oppløsning for ditt arbeid? Kanskje du ønsker en lett og tynn PC med touch, som du også kan bruke som nettbrett? Kanskje har du muskulære problemer og ønsker en PC-pakke med ergonomiske tilpasninger? Vi har alle våre individuelle behov og ønsker i forhold til form, fasong, størrelse og innhold. Våre rådgivere besørger at du er riktig utrustet for å utføre ditt håndverk.

Vi mener at personlig service og gode råd aldri vil gå av moten.

Netsolution samarbeider tett med de ledende produsentene og distributørene. Derfor kan vi tilby en rekke fordeler fra vårt salgsapparat for deg som kunde:

  • Rådgivning og produktinfo
  • Tilgang til markedets beste priser og kampanjer
  • Rask og personlig leveranse
  • Kontroll på garantier og umiddelbar hjelp ved feil
  • Oversikt over lisenser, brukere og utløpsdatoer
  • Kvalitetssikring av utstyr og programvare som blir kjøpt inn til din bedrift
  • Sikkerhet

Netsolution er en foretrukket partner for markedets ledende produsenter. Vår oppgave er å gjøre deg bedre med profesjonelle verktøy.

Jeg vil vite mer

Intep AS

Intep as ble etablert i 1996 og er i dag en betydelig leverandør av gulvtjenester som installering av linoleum, vinyl, parkett, tepper, teppefliser, gummi og nødvendig underbehandling.  Det er i dag ca. 25 medarbeidere i selskapet fordelt på kontor, lager og byggtapetserere.

Netsolution har vært leverandør av IT-tjenester til Intep siden 2003. 

Daglig leder i selskapet, Pål Sandboe legger vekt på å utvikle samtlige medarbeidere etter markedets behov og fremtidens krav til kunnskap og kompetanse.

I en hektisk hverdag er også IT blitt forretningskritisk for å oppnå effektivitet, Netsolution har ansvaret for at IT-løsningene fungerer og er en stabil leverandør som både gir oss råd og lytter til oss som kunde.

Pål Sandboe, daglig leder Intep AS.